nyheder

PMTA ikke-klinisk testlaboratorium

Det første ikke-kliniske testlaboratorium for PMTA i Kina er afsluttet, og hovedproducenten planlægger at gribe rettighederne til det globale produktsikkerhedssystem

For nylig vidste reporteren, at Smoore Analyse-test- og sikkerhedsevalueringscenter (refeeeed til som "sikkerhedsevalueringscenter") har bygget Kinas første PMTA ikke-kliniske testlaboratorium.På nuværende tidspunkt har laboratoriet dækket de ikke-kliniske forskningskrav til PMTA, materialesikkerhed, HPHC'er, toksikologiske tests og andre ikke-kliniske emner.

Det er første gang, at en kineserelektronisk cigaretfabrikken har bygget et PMTA-testlaboratorium.Det kan udføre en forhåndstest af FEELM-produkter, forbedre produktsikkerheden omfattende, hjælpe brandet med at bestå PMTA. 

Selvom det globale produktionscenter for e-cigaretprodukter i Kina, men USA er det største forbrugermarked.USA tegnede sig for mere end 55 % af det samlede oversøiske globale marked i 2021 og vil overstige 65 % i 2022 (The 2022 E-Cigarette Industry Export Blue Book).Mærkeprodukter fremstillet af kinesiske ODM/OEM-fabrikker skal bestå den strengeste sikkerhedsinspektion i verden, før de kommer ind på det amerikanske marked. Sikkerhedstest og systematisk demonstration af produkter plejede at være svagheden hos kinesiske teknologileverandører. 

Siden etableringen af ​​det første forskningslaboratorium i 2017 har Smoore dog fortsat med at layoute verdens førende testprojekter og bygge et solidt produktsikkerhedsdemonstrationssystem.På nuværende tidspunkt har Smoore Safety Assessment Center etableret branchens første E&L analyse- og testlaboratorium, der forbedrer materialesikkerhedsstandarden for dampmateriale til medicinsk niveau. 

I april i år blev FEELMs kunde NJOY godkendt af PMTA til salg på det amerikanske marked. FDA mente, at NJOY-produkter har lavere niveauer af HPHC'er end cigaretter, og at brugere af NJOY-produkter er udsat for lavere niveauer af potentielt skadelige ingredienser og har bedre skadesreduktion end cigaretter.Logic vape-produkter fremstillet af Smoore bestod også PMTA.

I øjeblikket er der otte produkter godkendt af FDA, hvoraf mange er fremstillet af Smoore.Fabrikkens kvalitetsstyringssystem spiller en meget vigtig rolle i FDA's gennemgang, og det faktum, at Smoores OEM-produkter kan bestå PMTA, indikerer, at FDA i det mindste foreløbigt har erkendt, at OEM-fabrikken opfylder sine kvalitetsstyringskrav mht.e cigaretfabrikplanter.


Indlægstid: 28-jul-2022